Vastgoedcommunicatie & Vastgoedmarketing | FPW Rotterdam

 

FPW is een reclamebureau en ruim 30 jaar geleden opgericht in Rotterdam. Ons gedreven team met strategen en creatievelingen weet telkens weer hoe zij een vastgoedproject op een effectieve en stijlvolle manier in de markt moeten zetten. Om zo de verkoop of verhuur snel te laten verlopen. Ons werk voor verschillende opdrachtgevers heeft geresulteerd in de prestigieuze FGH Vastgoedprijs en een NRW Marketing Award. Onderstaand enkele voorbeelden van cases in Rotterdam.

Stack – Luxe woontoren in Rotterdam

Stack is een luxe nieuwe woontoren op het puntje van de pier in Rotterdam. Het bestaat uit 73 appartementen en 6 smaakvolle eengezinswoningen. De ligging is uniek: aan 3 zijden omgeven door water.

Onze werkzaamheden voor dit project: wayfinding, visuele identiteit, logo ontwerp, huisstijl ontwerp, communicatie materiaal en briefpapier ontwerp. Bekijk de case voor meer afbeeldingen en info.

Bekijk Stack Rotterdam Case

 

Stack Rotterdam - Vastgoed Communicatie

The Mark Offices – Rotterdam

Een 22.000m2 multi-tennant gebouw in Rotterdam. Met kantoorruimtes, koffiebar, restaurant en in-house gym. The Mark ligt centraal in het Rotterdamse kantorenpark Brainpark III.

Ons team ontwikkelde voor dit vastgoedproject een passende naam, logo, huisstijl, website, brochures en presentatiemateriaal. En daarnaast namen zij de online marketing, social media, PR en event-organisatie uit handen.

Bekijk The Mark Case

 

The Mark Rotterdam | Vastgoed communicatie

First – Rotterdam

First bestaat uit 40.000 m2 kantoorruimte en ligt recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam. Een mooi gebouw met voorzieningen zoals een restaurant, receptie en beveiliging. FIRST is ontworpen door architectenbureau De Architekten Cie.

Wij werkten aan: naamgeving, logo ontwerp, visuele identiteit, campagnestijl, brochures, presentatiemateriaal, webdesign, events en campagnes (online en offline). Meer info? Bekijk de case van First in Rotterdam.

Bekijk First Case

 

 

First Rotterdam - Kantoor

 

Vragen of kennismaken?

FPW Rotterdam
Wijnhaven 17
3011 WH Rotterdam
T +31 (0)10 436 47 00
info@fpw.nl