Vastgoedcommunicatie & Vastgoedmarketing | FPW Eindhoven

 

FPW is een reclamebureau dat meer dan 30 jaar geleden opgericht in Rotterdam. Inmiddels zijn er in Eindhoven (Strijp-S) en Amsterdam ook FPW vestigingen te vinden. Ons ambitieus team met creatievelingen en strategen zet vastgoedprojecten op een stijlvolle en doeltreffende manier in de markt. Zodat de verhuur of verkoop snel en succesvol verloopt. Ons werk heeft reeds geresulteerd in de prestigieuze FGH Vastgoedprijs en een NRW Marketing Award. Onderstaand enkele voorbeelden van cases in Eindhoven.

Dok 40 – Gebiedsontwikkeling in Eindhoven

Dok 40 bestaat uit 16 stadswoningen, 38 appartementen en 2 stadvilla’s in het centrum van Eindhoven. Een mooi project bij het kanaal, aan de oude Eindhovense haven.

Om dit vastgoedproject onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen hebben wij het volgende uit handen genomen: naamgeving van het project, logo ontwerp, huisstijl ontwerp, visuele identiteit, webdesign, CRM, event organisatie en het ontwerp van advertenties. Bekijk de case voor voorbeelden en meer info.

Bekijk Dok 40 Case

Dok 40 Eindhoven - Vastgoedcommunicatie

Strijp-S

Strijp-S is het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Een voormalig Philips terrein dat is getransformeerd naar prachtige plek om te wonen, werken, shoppen en eten.

Voor opdrachtgever Park Strijp Beheer zijn wij aan de slag gegaan met diverse vastgoedcommunicatie werkzaamheden. Zoals het logo-ontwerp, de visuele identiteit, briefpapier ontwerp, wayfinding en de ontwikkeling van diverse communicatiematerialen.

Bekijk Strijp-S Case

Strijp-S Eindhoven - Gebiedspromotie

 

Vragen of kennismaken?

FPW Eindhoven
Bogert 4
5612 LZ Eindhoven
T +31 (0)40 212 99 98
info@fpw.nl