Vastgoedcommunicatie & Vastgoedmarketing | FPW Amsterdam

 

FPW is een reclamebureau en ruim dertig jaar geleden opgericht in Rotterdam. Inmiddels zijn er ook FPW vestigingen te vinden in Amsterdam (IJburg) en in Eindhoven. FPW bestaat uit een gedreven team met strategen en creatievelingen. Ons team weet telkens weer hoe een vastgoedproject stijlvol en succesvol in de markt moeten worden gezet. Zodat de verhuur of verkoop snel verloopt. Ons werk heeft inmiddels geresulteerd in de prestigieuze NRW Marketing Award en de toonaangevende FGH Vastgoedprijs. Bekijk onderstaand enkele voorbeelden vastgoedcommunicatie projecten in Amsterdam.

 

Stoomketelfabriek in Amsterdam – 8 luxe woningen in het centrum

De Stoomketelfabriek is een karakteristiek gebouw uit 1909 dat is omgebouwd tot 8 luxe woningen in hartje Amsterdam. De Stoomketelfabriek is een project van de Amsterdamsche Vastgoed Combinatie. Voor hen hebben wij de strategie, naamgeving, creatief concept, logo, website en de marketingcampagne uit handen genomen.

Bekijk Stoomketelfabriek Case

Amsterdam Vastoedcommunicatie

Depot Zuid in Amsterdam – 18 loftappartementen

Prachtig Amsterdams gebouw met rijke geschiedenis is getransformeerd in 18 loftappartementen.Voor dit project hebben wij diverse vastgoedmarketing werkzaamheden uit handen genomen zoals: logo ontwerp, website design, ontwikkeling van de visuele identiteit, ontwerp van de verkoopbrochure en het advertentiemateriaal. Daarnaast hebben wij de PR, social media en event organisatie uit handen genomen.

Bekijk Depot Zuid Case

Depot Zuid Amsterdam

HUT Plug & Play Apartments Amsterdam

Een uniek woonconcept in het centrum van Amsterdam. Bestaande uit luxe appartementen ontworpen en ingericht door architectenbureau Prast&Hooft. Wij ontwikkelden o.a. het logo, visuele identiteit, concept, website en brochuremateriaal. En namen social media en event organisatie uit handen van de opdrachtgever.

Bekijk HUT Plug & Play Apartments Case

HUT Amsterdam VastgoedMarketing

Meer voorbeelden zien? Bekijk alle Cases

Andere Amserdamse voorbeelden waarvoor wij de vastgoedcommunicatie uit handen namen zijn: The Bank, Haut Amsterdam, De Voortuinen, 2Amsterdam, Hof Prinsengracht, Twaalf Van Ruysdaels, PC Hooftstraat 170-176. Meer voorbeelden zien of in een specifieke branche? Neem contact op, wij vertellen u graag meer over ons werk.

 

Vragen of kennismaken?

FPW Amsterdam
Krijn Taconiskade 410
1087 HW Amsterdam
T +31 (0)20 820 89 50
info@fpw.nl