Retailcommunicatie

FPW is een reclamebureau met meer dan 30 jaar ervaring in de retailbranche. Wij werken dagelijks voor retailers, retailorganisaties, franchisegevers, fabrikanten, producenten, winkelcentra en woonboulevards. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Wij zijn trotse winnaar van de NRW Marketing Award.

 

Voorbeelden van retailcommunicatie

Wij werk(t)en voor uiteenlopende bedrijven en merken in de retailsector. Wij ontwikkelen strategieën, huisstijlen, campagnes en acties. Onze focus ligt op merkbeleving en conversie. Bekijk onderstaand enkele voorbeelden van onze retailmarketing projecten. Of bekijk hier een volledig overzicht van onze retailcommunicatie cases.

 

LEIDSCHE RIJN CENTRUM – winkelcentrum utrecht

Voor winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum in Utrecht hebben wij een nieuw logo en visuele identiteit ontworpen. We hebben online marketing activiteiten uit handen genomen. En diverse offline campagnes opgezet en daarin o.a. gebruikt gemaakt van reclameposters, tassen en magazines.

Bekijk voorbeelden van dit retail communicatie project

 

 

HILLFRESH


The Expert in Taste is de speciale kwaliteitslijn van HillFresh. Groentes en fruit van superieure kwaliteit met een intense smaakbeleving. Wij ontwikkelden een logo, strategie, campagnestijl, website design, packaging, promotiemateriaal en online- en offline retailmarketing activiteiten.

Bekijk de HillFresh case

 

Woonblvrd Westpoort – Amsterdam


Woonblvrd Westpoort ligt aan de A5 in Amsterdam. Op 26.000m2 bevinden zich diverse woonwinkels. Voor deze woonboulevard hebben wij diverse retail marketing activiteiten uit handen genomen zoals: concept ontwikkeling, huisstijl design, website ontwerp, online marketing en verkoopbrochures.

Bekijk voorbeelden van deze retail communicatie case

 

Vragen of meer info over retail communicatie?

FPW Rotterdam

Wijnhaven 17
3011 WH Rotterdam
T +31 (0)10 436 47 00
info@fpw.nl

FPW Amsterdam

Krijn Taconiskade 410
1087 HW Amsterdam
T +31 (0)20 820 89 50
info@fpw.nl

FPW Eindhoven

Bogert 4
5612 LZ Eindhoven
T +31 (0)40 212 99 98
info@fpw.nl