B2B reclamebureau

Als reclamebureau werkt FPW voor diverse B2B bedrijven en organisaties. B2B (business-to-business) marketing en communicatie vereist een andere werkwijze dan B2C (business-to-consumer). De customer journey is de reis die een klant aflegt alvorens een product of dienst te kopen. Deze reis loopt vanaf de latente behoefte tot het creëren van merkambassadeurs. De route die een zakelijke klant aflegt wijkt aanzienlijk af van die van een consument.

Deze wijkt bijvoorbeeld af in de zoektocht naar het juiste product (vakbeurzen, blogs, zakelijke netwerken) tot aan het beslissingsmoment. Het beslissingsproces duurt langer doordat er vaak meer stakeholders betrokken zijn. Daarnaast wordt er in de communicatie richting de zakelijke markt ander taalgebruik gehanteerd. Er wordt meer vakjargon gebruikt en er is minder behoefte aan uitleg van termen en USP’s.

 

voorbeelden van onze B2B projecten

Wij ontwikkelen B2B marketing- en communicatiestrategieën. En als full-service reclamebureau verzorgen wij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, online en offline marketingcampagnes en meer. Bekijk onderstaand enkele voorbeelden van business-to-business projecten.

 

Merus

B2B Reclamebureau - Merus voorbeeld

Merus ontwikkelt therapieën voor het behandelen en mogelijk genezen van kankerpatiënten. Voor Merus hebben wij een nieuwe visuele identiteit ontwikkeld. Op basis hiervan is een nieuw design voor de website gemaakt. Daarnaast is er gezorgd voor nieuw presentatiemateriaal, brochures en een recruitment campagne (online en offline).

Bekijk dit B2B project

 

Kondor wessels vastgoed

B2B reclamebureau - kondor wessels

Kondor Wessels Vastgoed is een projectontwikkelaar met durf en creativiteit. Het bedrijf behoort tot de VolkelWessels groep. Kondor Wessels is een mooi B2B bedrijf waarvoor wij een nieuw logo, huisstijl, website, campagnestijl en nieuwe brochures ontwikkelden.

Bekijk deze B2B case

 

Meer info of vragen?

Vragen over deze B2B projecten of over wat wij als business-to-business reclamebureau voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

FPW Rotterdam

Wijnhaven 17
3011 WH Rotterdam
T +31 (0)10 436 47 00
info@fpw.nl

FPW Amsterdam

Krijn Taconiskade 410
1087 HW Amsterdam
T +31 (0)20 820 89 50
info@fpw.nl

FPW Eindhoven

Bogert 4
5612 LZ Eindhoven
T +31 (0)40 212 99 98
info@fpw.nl