Corporate communicatie

 

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in corporate communicatie. Voor bedrijven als Newomij, Kondor Wessels, Schaap Advocaten Notarissen en Merus hebben wij corporate communicatie strategieën opgesteld en uitgevoerd. Wij helpen bij het opstellen van corporate communicatie plannen, maar helpen ook als adviseur.

Voordat we gaan beginnen, zitten we graag om tafel. Om te bespreken waar uw bedrijf of organisatie voor staat en wat de drijfveren zijn. Wat is het gewenste imago en bijbehorende gevoel? Corporate communicatie is ons vakgebied en wij nemen u mee in de reis naar een passende, eenduidige en authentieke corporate communicatiestrategie. Onze doorgewinterde strategen gaan hierna aan de slag met onze creatievelingen. Die popelen om de juiste emotie en tone-of-voice mee te geven aan hun werk. Dit resulteert in ijzersterke huisstijlen, briefpapier, webdesign en meer. Bekijk onderstaand enkele corporate communicatie voorbeelden:

 

Newomij

Corporate communicatie - newomij

Newomij is een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen in Nederland. De nieuwe corporate communicatie strategie is omgezet in diverse communicatiemiddelen, zoals een nieuwe huisstijl en web design.

Bekijk deze case

 

Wijnkoperij De Gouden Ton

corporate communicatie voorbeeld

Wijnkoperij De Gouden Ton is een franchiseformule. Met 9 wijnwinkels in Nederland en één winkel op Curaçao. Voor deze franchiseformule hebben we de visuele identiteit volledig herzien. Dit heeft o.a. geleidt tot een nieuw logo en nieuwe huis- en campagnestijl.

Bekijk deze case

 

Meer info of vragen?

Vragen over deze corporate communicatie projecten of een keer kennismaken? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

FPW Rotterdam

Wijnhaven 17
3011 WH Rotterdam
T +31 (0)10 436 47 00
info@fpw.nl

FPW Amsterdam

Krijn Taconiskade 410
1087 HW Amsterdam
T +31 (0)20 820 89 50
info@fpw.nl

FPW Eindhoven

Bogert 4
5612 LZ Eindhoven
T +31 (0)40 212 99 98
info@fpw.nl